"Når man har været igang lidt, så har hovedet fået vendt principperne ind på plads, så man nemt handler ud fra dem, uden at tænke i kasser. Masser af anbefalinger herfra!."

– Malou Simone Mathæussen Madsen

Træningsprogrammer

Du får et cirkeltræningstræningsprogram, der styrker hele kroppen.  Brug det som supplement til din kostplan, og sæt ekstra fut i vægttabet. Vælg selv, om det skal være træningsprogrammet til hjemmetræning, hvor du kan træne uden maskiner eller om det skal være til fitnesscenter. Hvert træningsprograms varighed er ca. 30 min. Der er vejledning til hver øvelse, så du kan udføre den korrekt og gøre din træning effektiv.

1 +
TILFREDSE KUNDER

Det siger mine kunder:

Hvis det ikke var for Helles hjælp havde jeg aldrig stået her den dag i dag med et vægttab på 10 kg og vi er slet ikke færdige endnu! 👏🏼🤩 At vælge Helle og hendes hjælp har været fantastisk, og det er blevet en helt ny livstil for mig! 💫 Man skal tro på sig selv, og jeg er så klar til at blive ved med at tabe mig! Bedste anbefalinger herfra!
Sif Sandberg Bach
Anmeldelse på Facebook
Jeg har på 4,5 mdr. tabt 11 kg. Hendes planer passer perfekt i en travl hverdag, fordi de er overskuelige og lette at gå til. Jeg vil forsætte med at følge planerne også selvom jeg næsten er i mål med mit vægttab.
Camilla Henningsen
Anmeldelse på Facebook

Søg på alle varer her

Kurv
Find din kostplan Se kostplaner og find den der passer til lige netop dig
Se kostplaner