1200 kcal Basicplan

779,00 DKK

HUSK! Det er super vigtigt at du vælger de kostplaner, der matcher din BMR. Du kan bruge BMR beregneren til at finde din BMR, så du kan vælge den rigtige kostplan der passer til dig.

Denne plan består af 5 forskellige kostplaner, samt min guideline, der vejleder i hvordan du gør. Jeg guider dig i de rette mængder af mad og den rette fordeling af alle de vigtige næringsstoffer, så du kan opnå vægttab på en sund, optimal og holdbar måde. Følger du planen, kan du forvente vægttab på ca. 0,5 kg om ugen.

Det er vigtigt at du benytter min guideline, som giver dig mulighed for at bytte ud i kostplanerne. Byt grønt med grønt, kød med kød, kulhydrat med kulhydrat, frugt med frugt, fedt med fedt osv. Der er plads til at udfolde dig kreativt i køkkenet, med de madvarer jeg foreslår.

Kostplanerne indeholder ikke opskrifter.

Køb et træningsprogram med kostplanen og spar 50 kr.

 

- +
Varekategori:

Information

Brug kostplanerne som ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planerne giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning, og består af helt almindelig basic hverdagsmad, der kan købes i discountbutikker.

Planerne kan bruges i al evighed og guider dig til at spise en sund kost hele ugen, inkl. en weekend med lidt guf og vin/øl.

Kostplanerne er egnet til børnefamilier, da din familie godt vil kunne spise de ting kostplanen anbefaler, dog naturligvis ikke samme i portionsstørrelser, da det er din plan og altså dig der skal følge den. Du skal holde dig til de mængder jeg har angivet så godt du kan. Jo mere fokus du har på planerne, desto hurtigere opnår du vægttab. Hygger du dig indimellem med sukker, slik, kage og fastfood, så skubber du dit mål.

 

Andre købte også

 • Træningsprogram Fitnesscenter

  379,00 DKK 329,00 DKK

  Træn effektivt i fitnesscentret, med dette program. Jeg viser alle øvelserne på billeder, så du kan udføre dem korrekt og få mest muligt ud af din træning. Der er 3 levels, så du selv styrer hvor hård træningen skal være, samt gå et niveau højere, hvis du vil udfordre dig selv lidt ekstra.

  Køb en kostplan og spar 50 kr.

 • Træningsprogram Hjem

  279,00 DKK 229,00 DKK

  Dette program er perfekt til dig, som gerne vil træne hjemme eller i haven, uden brug af maskinerne i fitnesscentret. Alt du skal bruge er et par håndvægte eller kettlebells, ellers bruger du din egen kropsvægt til øverlserne.
  Jeg har sat billeder ind i træningsprogrammet, hvor jeg viser hver øvelse, så du kan udføre den så korrekt som muligt.

  Køb en kostplan og spar 50 kr.

Søg på alle varer her

Kurv